Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.4g4.5kcal0.2g0.9g0g0.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g1.4g4.7kcal0.2g1g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g1.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g47kcal1.4g8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko25g24kcal0.7g4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.4g2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g94kcal2.8g16.1g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874