Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.6g16kcal0.3g3.5g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g16g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal1g9.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko25g22kcal0.5g4.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.3g2.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal2g18.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139