Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g8.8g19kcal1.7g0g1.5g0g
Sika-nautajauheliha4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.4g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)1.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g83kcal6.6g2.4g5.2g0g
Valittu annoskoko25g42kcal3.3g1.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.7g0.6g1.3g0g
Arvot/100g100g167kcal13.3g4.8g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813