Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.5kcal0.5g0.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g8.2g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g42kcal1.8g7.2g0.6g1g
Valittu annoskoko25g21kcal0.9g3.6g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g84kcal3.6g14.5g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194