Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.7g8.9kcal0.7g1.3g0g0.3g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g2.7g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g39kcal1.8g3.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko25g19kcal0.9g1.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.8g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764