Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 75g148kcal2g0.6g14.5g5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g143g136kcal7.2g21.5g2.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g738kcal19g46g50.8g10.6g
Valittu annoskoko240g369kcal9.5g23g25.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna120g185kcal4.8g11.5g12.7g2.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173