Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30.1g0g
Fariinisokeri23g92kcal0g22.5g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g11g45kcal0g11.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g50kcal3.5g6.8g3.2g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Taloussuklaa, Fazer30g155kcal1.2g16.8g9g1.6g
Suklaasydän (Panda), annos 150g30g146kcal1.7g20.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1988kcal32.6g231.4g105.8g10g
Valittu annoskoko240g994kcal16.3g115.7g52.9g5g
Annoskoko puolitettuna120g497kcal8.2g57.9g26.5g2.5g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406005