Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 37g227kcal8.9g2.4g19.9g2.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl21g72kcal3g11.8g1.4g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 42g145kcal4.3g29.5g0.5g1.5g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 53g24kcal0.2g5.3g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g21g75kcal0.1g18.8g0.2g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.9g29kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Hunaja 16g52kcal0.1g12.8g0g0g
Siirappi, tumma21g68kcal0g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1687kcal37.6g195.8g79.6g23.8g
Valittu annoskoko240g844kcal18.8g97.9g39.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna120g422kcal9.4g49g19.9g6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500