Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 75g29kcal0.7g5.2g0.1g1.9g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Riisi tumma 43g148kcal3g30.6g1g1.7g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g783kcal48.4g74g30.4g8.2g
Valittu annoskoko240g392kcal24.2g37g15.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna120g196kcal12.1g18.5g7.6g2.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327