Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Lohipakaste PIRKKA125g225kcal25g0g13.7g0g
Mustapippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.7g62kcal0g0g7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g742kcal56.4g23g46.4g3.2g
Valittu annoskoko240g371kcal28.2g11.5g23.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna120g186kcal14.1g5.8g11.6g0.8g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124