Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 25g149kcal5.8g3.2g12.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1027kcal34.8g60.6g68.8g16.6g
Valittu annoskoko240g513kcal17.4g30.3g34.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna120g257kcal8.7g15.2g17.2g4.2g
Arvot/100g100g214kcal7.2g12.6g14.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975