Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa73g12kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Aurajuusto36g121kcal7.1g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g428kcal16.4g13.2g34.8g4.6g
Valittu annoskoko240g214kcal8.2g6.6g17.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna120g107kcal4.1g3.3g8.7g1.2g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569