Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 38g6.6kcal0.7g0.2g0.2g0.7g
Chili paprika punainen14g5.4kcal0.3g1.2g0g0g
Maissi jyvät 30g43kcal0.8g7.6g0.7g1.1g
Fetajuusto, Milbona15g42kcal3g0.1g3.3g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g45g34kcal2.4g7.8g0.2g2g
Kana 45g85kcal9.1g0g5.4g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g30g9kcal0.6g2.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g4.8kcal0g0g0.5g0g
Chilikastike, Felix23g23kcal0.5g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g506kcal34.8g47.6g20.6g7.6g
Valittu annoskoko240g253kcal17.4g23.8g10.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna120g127kcal8.7g11.9g5.2g1.9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361