Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 200g52kcal3.1g7g0.4g3.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 17g5.9kcal0g1.2g0g0.3g
Neilikka, annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 3.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g142kcal6.6g22g0.8g8.8g
Valittu annoskoko240g71kcal3.3g11g0.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna120g36kcal1.7g5.5g0.2g2.2g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939