Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Adzika kaste 220ml2.3g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g132kcal4.2g11.8g7.2g4.4g
Valittu annoskoko240g66kcal2.1g5.9g3.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna120g33kcal1.1g3g1.8g1.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149