Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g162kcal5.2g25.6g3.8g3.8g
Valittu annoskoko240g81kcal2.6g12.8g1.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna120g41kcal1.3g6.4g1g1g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097