Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa88g15kcal0.3g2.2g0.5g0.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 20g63kcal2.1g11.9g0.4g1.1g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g56g138kcal9.6g1.7g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g667kcal32.8g33.6g44.6g5g
Valittu annoskoko240g333kcal16.4g16.8g22.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna120g167kcal8.2g8.4g11.2g1.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630