Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet58g71kcal12.4g0g2.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g42g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas21g58kcal4g0g4.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g6.7g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g11g14kcal0.3g2.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g338kcal35.8g13.8g15g0g
Valittu annoskoko241g169kcal17.9g6.9g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna120g84kcal9g3.5g3.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045