Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g43g18kcal0.7g3.7g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g49g54kcal11.3g0g1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g11g14kcal2.7g0.5g0.1g0g
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g228kcal31g12.6g5.4g2.2g
Valittu annoskoko241g114kcal15.5g6.3g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna120g57kcal7.8g3.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010