Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 4.2g3.1kcal0.6g0g0g0.3g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)42g110kcal11g0.6g7.2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g34g38kcal4.7g0.3g2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)34g14kcal0.6g2.8g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g23g14kcal0.1g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g866kcal45.2g90.8g35g4.6g
Valittu annoskoko241g433kcal22.6g45.4g17.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna120g217kcal11.3g22.7g8.8g1.2g
Arvot/100g100g180kcal9.4g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776