Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g34g118kcal4.6g22.1g1g2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5.6g15kcal1.7g0g1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g537kcal43.8g56.4g14.6g5.4g
Valittu annoskoko241g269kcal21.9g28.2g7.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna120g134kcal11g14.1g3.7g1.4g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870