Paholaisenkastike

Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Suttu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulietana 160g777kcal13.8g6.1g78.6g0.6g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Sokeri 240g975kcal0g240g0g0g
Sinappi 200g263kcal8.8g28.2g12g3.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)300g60kcal0g19.5g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1081g9559kcal0g0g1080.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g23510kcal55.6g628.4g2346g27g
Valittu annoskoko2400g11755kcal27.8g314.2g1173g13.5g
Annoskoko puolitettuna1200g5878kcal13.9g157.1g586.5g6.8g
Arvot/100g100g490kcal1.2g13.1g48.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145310