Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti602g1686kcal20.5g33.7g162.6g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g121g193kcal9.6g4.8g15.7g0g
Paprika punainen 563g165kcal5.3g25.3g2.3g10.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)211g63kcal2.1g12.6g0.4g2.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g903g1174kcal99.4g13.6g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g6563kcal273.8g180g524.6g25.6g
Valittu annoskoko2400g3281kcal136.9g90g262.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna1200g1641kcal68.5g45g131.2g6.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310