Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2003g520kcal31.2g70.1g4g38.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 167g59kcal0.3g11.9g0.2g3.3g
Neilikka, annos 4g3.3g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 33g6.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g1423kcal67.6g219.2g9.2g88.4g
Valittu annoskoko2400g711kcal33.8g109.6g4.6g44.2g
Annoskoko puolitettuna1200g356kcal16.9g54.8g2.3g22.1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939