Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1873g2098kcal412.1g0g56.2g0g
Oliiviöljy 52g464kcal0g0g52.4g0g
Kananmuna kuoreton 412g588kcal51.5g1.2g42.2g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g6337kcal928.8g8.4g301.8g2.2g
Valittu annoskoko2400g3168kcal464.4g4.2g150.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna1200g1584kcal232.2g2.1g75.5g0.6g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032