Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 546g148kcal17g5.8g4.4g8.7g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g602g2388kcal132.3g0g198.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots496g3076kcal143.9g64.5g272.9g18.4g
Valkosipuli 81g87kcal6.4g13.1g0.5g1.7g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g676g6084kcal0g0g676g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g23566kcal599.2g166.8g2304.6g57.6g
Valittu annoskoko2400g11783kcal299.6g83.4g1152.3g28.8g
Annoskoko puolitettuna1200g5892kcal149.8g41.7g576.2g14.4g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640