Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 46g410kcal0g0g46.3g0g
Vadelma 926g381kcal9.3g38g7.4g34.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka93g370kcal0g91.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe46g134kcal0.6g25.9g0g18.5g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 185g528kcal28.7g0.4g46.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 556g235kcal54.5g2.2g0.6g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g278g1153kcal216.7g17.2g24.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)278g973kcal38.9g155.6g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g8364kcal697.4g662g288.6g105.6g
Valittu annoskoko2408g4182kcal348.7g331g144.3g52.8g
Annoskoko puolitettuna1204g2091kcal174.4g165.5g72.2g26.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177