Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1838g2642kcal294.1g0g163.6g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0g0.5g
Creme Bonjour Yrttitarha350g1049kcal11.9g21.3g101.4g0g
Tilli, tuore 210g63kcal7.7g1.9g1.7g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g7516kcal627.8g47.8g533.4g9.8g
Valittu annoskoko2408g3758kcal313.9g23.9g266.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna1204g1879kcal157g12g133.4g2.5g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571