Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)31g13kcal0.3g2.3g0.2g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu39g24kcal0.4g1.8g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g326kcal30.2g18.6g13.8g4.8g
Valittu annoskoko241g163kcal15.1g9.3g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g82kcal7.6g4.7g3.5g1.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.9g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752