Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 68g51kcal1.3g10.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g42g8.4kcal0.4g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 25g76kcal5.8g0g5.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g282kcal15.4g24.6g12.4g2g
Valittu annoskoko241g141kcal7.7g12.3g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna121g71kcal3.9g6.2g3.1g0.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302