Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g12g15kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Ruokakerma Valio 4% K&P44g26kcal0.4g2g1.8g0.3g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g6.6g23kcal0.7g4.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g202kcal5.8g25.4g7.4g4.8g
Valittu annoskoko242g101kcal2.9g12.7g3.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna121g51kcal1.5g6.4g1.9g1.2g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810