Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g123g429kcal9.8g95.6g0.7g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 38g31kcal0.5g1.6g2.3g0.8g
Porkkana, paistettu 18g15kcal0.1g1g1.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g1105kcal33g196.4g20g2.6g
Valittu annoskoko242g552kcal16.5g98.2g10g1.3g
Annoskoko puolitettuna121g276kcal8.3g49.1g5g0.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605