Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl88g315kcal1.7g2.4g33.2g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 88g34kcal2.9g2.4g1.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.2g2.9kcal0.3g0.2g0.1g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g998kcal22.8g16.4g93.4g10.8g
Valittu annoskoko242g499kcal11.4g8.2g46.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna121g250kcal5.7g4.1g23.4g2.7g
Arvot/100g100g207kcal4.7g3.4g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327