Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Tomaattimurska 146g43kcal0.8g7.7g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g202kcal3.2g23.4g9.2g8.2g
Valittu annoskoko242g101kcal1.6g11.7g4.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna121g51kcal0.8g5.9g2.3g2.1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216