Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g73g58kcal1.1g4.9g3.6g0g
Munakoiso 58g13kcal0.3g1.8g0.1g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Broccoli 200 g29g6.1kcal1g0.6g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.7g6.7kcal0.4g0g0.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g227kcal6.4g18.4g12.8g4.2g
Valittu annoskoko242g114kcal3.2g9.2g6.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna121g57kcal1.6g4.6g3.2g1.1g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378