Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g79g19kcal1.4g2.4g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g24g5.7kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g15kcal0.2g0.7g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g312kcal7.6g17g23.4g6.2g
Valittu annoskoko242g156kcal3.8g8.5g11.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna121g78kcal1.9g4.3g5.9g1.6g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.5g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351