Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.1g0g0.7g
Palsternakka 6.6g4.2kcal0g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 25g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Karjalanpaisti atria 700g38g61kcal7.3g0g3.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g206kcal17.6g13.6g7.8g4.2g
Valittu annoskoko242g103kcal8.8g6.8g3.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna121g52kcal4.4g3.4g2g1.1g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472