Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g800g2000kcal0g496g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4820g11947kcal299.4g2222.6g189.8g27.2g
Valittu annoskoko2410g5974kcal149.7g1111.3g94.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna1205g2987kcal74.9g555.7g47.5g6.8g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513