Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2058g720kcal20.6g140g10.3g28.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g154g466kcal29.3g0.3g38.6g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g45g92kcal1.3g1.4g9g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow39g97kcal0.2g2.9g9.6g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Oliiviöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g3033kcal105.4g299g161.2g61.2g
Valittu annoskoko2412g1517kcal52.7g149.5g80.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna1206g758kcal26.4g74.8g40.3g15.3g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094