Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1001g3494kcal117.1g725.9g14g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g501g726kcal110.1g21g15g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g250g613kcal45.1g1.5g47.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g10455kcal555g1548g213.4g19.8g
Valittu annoskoko2412g5227kcal277.5g774g106.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna1206g2614kcal138.8g387g53.4g5g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733