Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Valkokaali keräkaali 1167g324kcal13.9g47.4g2.3g24.5g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1g0.8g2.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Paprika punainen 198g58kcal1.9g8.9g0.8g3.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g292g350kcal6.7g14g29.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen467g649kcal88.7g0g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g3080kcal226.4g160.4g154.6g64.2g
Valittu annoskoko2415g1540kcal113.2g80.2g77.3g32.1g
Annoskoko puolitettuna1208g770kcal56.6g40.1g38.7g16.1g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744