Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1123kcal93.8g0g83.9g0g
Vesi1314g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g81kcal2.6g2g6.6g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g657g328kcal9.2g72.2g1.3g8.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g66g184kcal12.5g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g3432kcal236.2g148.4g212.4g17g
Valittu annoskoko2415g1716kcal118.1g74.2g106.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna1208g858kcal59.1g37.1g53.1g4.3g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901