Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale120g72kcal12g6g0.4g87.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl560g3371kcal135g37g302.4g39.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4832g7219kcal336g121.2g611.8g389.6g
Valittu annoskoko2416g3610kcal168g60.6g305.9g194.8g
Annoskoko puolitettuna1208g1805kcal84g30.3g153g97.4g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174