Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen601g835kcal114.1g0g42.1g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)586g234kcal10g48g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%300g511kcal20.7g4.2g45.1g6g
Tomaatti, tuore300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4836g3587kcal301.6g178g179.4g42g
Valittu annoskoko2418g1794kcal150.8g89g89.7g21g
Annoskoko puolitettuna1209g897kcal75.4g44.5g44.9g10.5g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475