Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium44g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)88g57kcal2.8g4.2g3.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 22g67kcal0.8g0.9g6.6g0.1g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 44g149kcal11.6g0g11.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g631kcal44g14.8g43.2g0.2g
Valittu annoskoko242g316kcal22g7.4g21.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna121g158kcal11g3.7g10.8g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040