Chili con carne

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha pannulla ilman lisättyä rasvaa.

Lisää tölkki kidneypapuja ja kaksi tetraa/tölkkiä tomaattimurskaa.

Mausta maun mukaan suolalla, chilijauheella tai tuoreella chilillä ja timjamilla.

Anna kiehahtaa levyllä n. 10 minuuttia.

Tarjoa riisin tai leivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g110g26kcal1.3g4.7g0.2g0g
Kidneypapuja chilikastikkeessa (Eldorado), annos 420g59g53kcal3.4g9g0.4g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g366kcal31.8g30g12.4g0.6g
Valittu annoskoko242g183kcal15.9g15g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna121g92kcal8g7.5g3.1g0.2g
Arvot/100g100g76kcal6.6g6.2g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110318