Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g28g3.9kcal0.5g0.3g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 141g107kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g112kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g594kcal18.4g46.4g36.4g3.4g
Valittu annoskoko243g297kcal9.2g23.2g18.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna121g149kcal4.6g11.6g9.1g0.9g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174