Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g83g29kcal3.1g3.6g0.3g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 62g215kcal3.4g47.6g0.7g0.8g
Becel olive (Becel), annos 100g13g44kcal0g0.4g4.7g0g
Mansikka 42g19kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g776kcal13.8g148.4g11.6g3.8g
Valittu annoskoko243g388kcal6.9g74.2g5.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna121g194kcal3.5g37.1g2.9g1g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108