Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 36g47kcal0.9g1.1g4.3g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale18g11kcal1.8g0.9g0.1g13g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.4g47kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g832kcal55.2g6.6g65.6g27g
Valittu annoskoko243g416kcal27.6g3.3g32.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna121g208kcal13.8g1.7g16.4g6.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.4g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796