Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 33g119kcal3.7g22.9g1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g238kcal7.4g45.8g2g2.2g
Valittu annoskoko243g119kcal3.7g22.9g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna121g59kcal1.9g11.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030